Fredag var vi i Sea World San Diego. Det var faktidsk en virkelig god dag med supergode shows med delfiner og spækhuggere. Desuden masser af andre dyr. Emma, Jeppe og jeg stod i kø i 45 min for en vandrutchebane. Den var hele ventetiden værd, vi var top begejstrede resten af dagen – den var vildt go´- er det ikke bare fantastisk. Jeg er imponeret over amerikanerne. De kan stå 60 min. i kø den ene gang efter den anden, snakke med hvem som helst, smile og stadig synes at alt er ok. Vores grænse af tålmodighed er ikke helt på højde med deres herovre. Der er generelt i hele familien stemning for, at Sea World var bedre end Disneyland, det var langt mere afslappende og der var flere flotte oplevelser. Og så var det bare knap så stort. Week-enden er gået med afslapning, badning og ture i byen for at få købt de ting der skal med hjem. Jeppe og Emma har gjort mest i spil til deres Nintendo DS. Maja er gået efter parfume, toilettasker og tøj. Maja fik dog købt parfumer i New York til halv pris af i Danmark ( hun smiler stadig !!) Igår aftes var vi på en seafood resturant hvor vi alle fik serveret en hummer hentet hjem fra Maine, frisklavet fra akvariet. Det smagte godt, men jeg tænker det varer lidt inden nogen beder om hummer igen.
De amerikanske tøjmærker er generelt meget billigere herovre. Europæiske mærker er samme pris som derhjemme. Jeppe har fået Nike sko og tøj til ½ pris af DK. Spil til Nintendo er også ½ pris. Ligeledes parfumer og andre toiletsager. Når varer er på udsalg er det ofte 50-70 % sat ned. Men man skal købe sine varer på østkysten, for her på vestkysten kommer der 8,5 % tax på alle varerne ved kassen. Generelt har vi oplevet at ekspedienter i butikkerne er meget meget hjælpsomme og snakkende. Vi kan opnå adskillige gange tak inden vi når udgangen af butikken, og ikke dette nødvendigvis fordi vi har købt stort ind.
Kinderæg skal man ikke købe, et sølle æg koster 15 kr, som de siger så kommer det hele vejen fra Tyskland !! Det har fungeret perfekt med alle vores reservationer via nettet hjemmefra på både bilbooking, hotel-og lejlighedsbooking, billetter til forlystelser til Frihedsgudinden, Disneyland og Sea World, som vi har købt på nettet hjemmefra. Det har været en fordel at have billetterne, det har sparet os for en del køer i varmen. Intet af det vi har bestilt har glippet, alt har bare fungeret. Alle steder vi undervejs er kommet frem har vi været ventet, så det fungerer bare rigtig godt. Nu har vi bare to dage tilbage af ferien, tiden er fløjet afsted, jeg tror der er dømt badning og afslapning de sidste par dage.
Knus fra os alle 5, Bettina