Vi har haft problemer med manglende dækning til internettet i Los Angeles………. Fredag kørte vi fra San Francisco til Los Angeles. Turen bød på tørre lysegule nogle steder afbrændte mark- og bjerg områder. Indimellem var der opdyrkede vinmarker. Kyst og strandstrækninger. Los Angeles er en by på størelse med Sjælland.Ca 150 km før byen snævrede trafikken flere gange til. Vi boede på et hotelværelse på Sunset Bulevard. Her stod prøvelsen virkelig i at komme hinanden ved. Vores værelse havde 5 sovepladser, hvor vi skulle kante os fra seng til seng, derudover badeværelset, så her var det med at holde albuerne hos sig selv. Vi havde atter en mindre pool, der blev brugt meget flittigt.

Vi boede 500 m fra Hollywood Bulevard, hvor vi gik en tur og så kendte Hollywoodstjerner aftrykt i fortovet., samt hånd- og fodaftryk af kendte personer ved det kinesiske teater. Der var flere udklædte figurer, der tjente til dagens brød ved at lade sig fotografere sammen med turister for 1 dollar. Vi fik da billeder med både Mickey Mouse og Shrek. Vi var i mandags i Disneyland, det var en varm og laaaang dag. Disneyland og adventurepark er så stort med tilstødende parkeringspladser, der får selv Bilkas parkeringsplads til at ligne et frimærke. Vi fik prøvet nogle forlystelser, gik og fik en masse indtryk, holdt en masse pauser og drak en masse vand. Endte dagen med et par souvenir køb, og så hjemad godt udmattede.Var naturligvis på tur så tæt på det store Hollywood skilt vi kunne komme. Kørte en tur gennem Beverly Hills, hvor der er totalt trimmede haver og store huse/slotte, det er virkelig et flot område. Næsten enhver husstand har gartnere rendende omkring huset. Los Angeles har i kontrast til San Francisco ikke mange tiggere på gaderne.

Tirsdag idag er vi kørt til San Diego. Vi kørte langs den ene smukke strandby efter den anden. Vi bor i et område mod nord der hedder Oceanside. Nu har vi en treværelses lejlighed med stue, køkken og to badeværelser. 50 meter til stranden, pools, skønt vejr og masser af plads. Maja, Emma og Jeppe har badet i Stillehavet, nu har vi alle været i bad, og skal ud og finde noget mad. Har lige haft besøg af Pamela der ejer lejligheden. Kurt åbnede døren for hende med et håndklæde omkring sig, han troede det var Maja der bankede på !!!!- han kom lige i tøjet med et fingerknips.

Knus fra os alle, Jeppe og Bettina